Conjur epistolar (a una mare absent) de Cloe Masotta

Per la memòria que s’esmuny,
l’escriptura que l’abraça!
Que les cartes siguin cant,
i les teves mans, paraula!

En aquesta amorosa invocació et convidem a compartir alguna carta escrita, rebuda o desitjada. 

Cloe Masotta és docent, crítica de cinema i art contemporani, curadora i mediadora cultural. És doctora en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Ha publicat els llibres Cuerpos exquisitos. Identidades y deseo en el archivo Xcèntric (CCCB, 2020) i Tendremos que encontrar un lugar donde encontrarnos (Barcelona, La Caníbal-Bcn Producció, 2020)

#internetflags d’Irma Marco

Instal·lació a l’espai públic del projecte #internetflags i col·loqui col·lectiu sobre la vida digital i com aquesta transforma la nostra quotidianitat.

Irma Marco és artista, investigadora i docent. Nascuda a València l’any 1981 és Llicenciada i màster en Belles Arts, en l’actualitat realitza el seu doctorat a la Universitat de Barcelona. Treballa des d’una perspectiva site-specific amb diferents formats, i investiga les implicacions de viure en una societat hiperconnectada i basada en l’ús d’Internet. Ha exposat i intervingut a Feral File (EUA/virtual), Centro de Desarrollo de las Artes Visuales (L’Havana), el Museo de Arte Moderno de Santo Domingo, INJUVE, Matadero, CA2M, Fundació Telefònica, Galeria Blanca Soto (Madrid), CCCC Centre del Carme, Galeria SET Espai d’Art, Espai Tactel (València), Bòlit Centre d’Art Contemporani (Girona), MAC (Mataró), MACBA, Arts Santa Mònica – ISEA2022, Espai Souvenir, SWAB Art Fair, Tangent Projects, Influencers-CCCB, Festival Sónar, Cinema Zumzeig i Primavera Pro (Barcelona) entre d’altres. Ha participat com a artista resident a diversos programes d’art i educació com Creadors en Residència (Barcelona 2019-2020), Zona Intrusa (MAC-Mataró, 2019) o Bòlit Mentor (Girona 2017-2018). Col·labora amb entitats com MACBA i altres col·lectius independents. També es dedica a la docència universitària (UOC, Elisava, Escola Massana).

www.irmamarco.com