Manifest

Heptàleg ideològic

territori

Apostem per la descentralització territorial de l’art i pel lligam i la funció cohesionadora de les creacions al territori rural.

artistes del territori i arreu

Afavorim la feina d’artistes i artesans del territori, així com d’artistes emergents d’arreu.

professionalització de l’artista

Reivindiquem la professionalització de l’artista i per això retribuïm econòmicament la seva tasca, en conseqüència, les activitats que oferim tenen un cost. Malgrat ajustem el cost de les activitats el màxim possible, entenem que la vulnerabilitat econòmica és present a moltes llars. Si vols venir a un dels nostres tallers, però tens dificultats econòmiques, escriu-nos.

espai segur

Ens posicionem políticament com un espai feminista i segur, amb un protocol contundent contra les violències masclistes i lgtbifòbiques.

consciència social

Actuem amb consciència social en declarar aquest espai lliure de consum d’alcohol i drogues així com de consum de carn animal.

energia

Creiem que la creació és el lloc on descansar i elevar l’esperit, per aquest motiu, a cobert és un espai d’acolliment, comunitat, conversa i alegria, on no tenen cabuda actituds en detriment d’aquesta bona energia.

natura

Estimem la natura i el territori que ens envolta i intentem que hi sigui present de forma coherent i respectuosa dins el nostre projecte.