Taller

No en passem ni una

Divendres 18 de febrer de 2022

Horari: de 17h a 20h

Taller impartit per: Neus Martínez

El pensament crític, la creativitat i la col·laboració seran els tres pilars principals del taller. A través del cartellisme i l’acció directa es vol crear un espai on poder compartir i fer visibles les problemàtiques derivades de l’abús d’alcohol i de l’assetjament sexual en espais d’oci, així com de l’ús de disfresses discriminatòries.

Aquest taller forma part de la campanya de conscienciació en el marc del carnestoltes de Moià i serà dut a terme en col·laboració amb l’espai jove La Pòlvora.

La Neus Martínez Farran és artista multidisciplinària resident a Barcelona i graduada en Arts i Disseny a l’Escola Massana. Actualment, està fent una residència artística a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona i és fundadora del Col·lectiu Pirulís. La seva pràctica artística es centralitza en l’ús de l’espai públic i el carrer com a eina de creació, investigació i protesta. L’acció directa i el cartellisme són les pràctiques principals que fa servir per a visibilitzar certes problemàtiques socials i donar veu a tota mena de col·lectius.