Residències a cobert 2023

Les residències d’ a cobert tenen com a objectiu oferir un espai i unes condicions adequades per al desenvolupament de projectes artístics o d’investigació, tanmateix, de servir com a plataforma de difusió, suport i assessorament per les artistes apropant-les als circuits artístics i creant sinergies amb el teixit cultural de la comarca, així com de propiciar el gaudi d’un entorn natural únic i d’un medi rural que possibilita la concentració que requereix la producció i la investigació artística.

Les residències a cobert estan dirigides a persones artistes i investigadores, majors d’edat, així com a grups de persones en processos creatius, de qualsevol àmbit i disciplina artística: arts plàstiques, escèniques, pensament, literatura, cinema, performance, ciència i tecnologia, estudis de gènere, història, entre d’altres.

Les residències d’a cobert no acullen projectes musicals a causa de la seva especificitat.

Les residències estan obertes a persones de qualsevol nacionalitat i llengua així com sense límit d’edat ni distinció d’origen, residència actual, gènere, orientació sexual, etc. Des d’ a cobert, treballem amb grups petits, estada simultània d’entre 2 i 4 persones, per fer de la convivència entre projectes quelcom no distorsionador i per a poder oferir les cures, l’espai i l’assessorament artístic que els projectes requereixin amb qualitat i dedicació.

Les estades disposen de dos espais: l’espai de treball, a cobert, i l’espai-vivenda, Cal 13 Bis, separats per escassos metres l’un de l’altre.

El temps d’estada pot ser d’entre 1 i 4 setmanes i han de ser compresos entre els mesos de maig i setembre.

Calendari

S’obre el calendari de recepció de sol·licituds el dia 15 de febrer.

La recepció de sol·licituds per als mesos de maig i juny finalitza el 30 de març i es comuniquen els resultats el 31 de març.

El calendari de recepció de sol·licituds de residència per als mesos de juliol i setembre s’obre el 15 d’abril.

La recepció de sol·licituds finalitza el 30 de maig i es comuniquen els resultats el 31 de maig.

Les residències d’a cobert es realitzaran durant els mesos de maig, juny, juliol i setembre.

 

Imatges espai de treball

Imatges residències 2022